maandag 26 november 2007

Tranende ogen brengen mij bij de dierenarts !



Ik ben net voor mijn oogjes naar de dierenarts geweest.
Dierenarts John was er niet dus heeft zijn vrouw, die ook dierenarts is, naar mij gekeken.
Ik heb al langer traanoogjes. Tenminste soms gaat het een paar dagen goed en dan traant het ineens weer heel erg. Vooral als ik aan het eten ben traant het behoorlijk. Dan ben ik namelijk heel ingespannen bezig. Ik heb al een hele poos oogdruppels. Eerst Gentapol en later maandenlang Gentapolycort. Dat helpt ook een beetje om de irritatie van het oog tegen te gaan. Bij de dierenarts kwam de trucendoos tevoorschijn. Ik kreeg druppels in mijn oogjes, die gingen er oranje in en liepen er via mijn neusje in het groen weer uit. Ik kan dus echt toveren. Nou ja, zij, de dierenarts kan toveren.
Mijn traanbuisjes zijn wel allebei open maar aan de linkerkant is het niet top. Ik heb een beetje last van entropion beiderzijds maar dat is minimaal èn alleen in allebei de ooghoekjes. Entropion is dat mijn ooglid een beetje naar binnen krult en dus een beetje mijn oog kan irriteren. Daardoor ga ik nog meer met mijn oogjes knijpen en daardoor gaat het dan ook meer tranen.
Af en toe loopt het dus niet goed door en dan blijft er, net als vandaag bij de dierenarts, wat vloeistof in mijn oogjes staan. Tja, en wat doet het baasje dan....hij gaat weer foto's van mij maken met al dat groen om mijn ogen. FLITS!!! Mijn vriendjes zagen de foto's en zeiden dat ik net als het vrouwtje oogschaduw op heb. Kom op zeg, ik ben een jongen, géén meisje !

Ik kreeg een vieze smaak in mijn mond dus ik sta net een beetje raar met mijn tong uit mijn bekje op de foto.
Nu heeft de dierenarts de ogenspecialist voor me ingeschakeld. Op 10 december moet ik daar naar toe. Het is in Oisterwijk en daar moet ik om 16:15 uur zijn. De dierenarts heeft me doorgestuurd omdat ik veel te jong ben om zo door te blijven lopen. Wordt dus vervolgd.
mrrauw van Chivas

Geen opmerkingen: